Verzend-en-Verpakkingskosten:

 

Hoeveel verzend-en-verpakkingskosten moet ik betalen?

Voor verzend-en-verpakkingskosten wordt een vast bedrag van € 4,25  in rekening gebracht. Gratis verzending bij een orderbedrag vanaf  € 60,00

Ik woon niet in Nederland. Hoeveel betaal ik aan verzend-en-verpakkingskosten?

Verzending naar een land binnen Europa (exclusief Nederland) heeft andere verzend- en verpakkingskosten. Tijdens het bestelproces vul je het land van bestemming in en de bijbehorende kosten worden automatisch aan je order toegevoegd (binnen Europa). In een groep landen wordt gebruik gemaakt van aflevering bij een servicepoint van DHL

Ik wil graag een bestelling versturen naar een adres buiten EU/Europa. Wat kost dat?

Tijdens het bestelproces vul je het land van bestemming in en de bijbehorende kosten worden automatisch aan je order toegevoegd. Bij verzending van een pakket buiten Europa kan gebruik gemaakt worden van de BTW vrijstelling (0% ipv 21 of 9 %). Wij maken dan apart een berekening van de kosten voor je. Eventuele kosten die gerekend worden bij het binnenkomen van land van bestemming zijn altijd voor rekening van de klant.

Pakketten met een verzendadres buiten Europa worden altijd voorzien van een Track & Trace code.

Is mijn pakket verzekerd?

Pakketten kunnen verzekerd verzonden worden. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Deze zijn voor eigen rekening. Neem contact op met info@quiltboutique en wij berekenen de extra kosten vooraf voor je order.

Wat is Track & Trace?

Track&Trace is een unieke code die je pakket krijgt bij verzending. Die code geeft de mogelijkheid om je pakket te volgen tot aflevering op het bestemmingsadres.

Waarom wordt er om een BTW nummer gevraagd bij levering binnen Europa (buiten Nederland)?

Bij levering van een order binnen Europa ( NL uitgesloten) wordt naar een BTW nummer gevraagd. Deze mogelijkheid is voor bedrijven e.d. die in bezit zijn van een BTW nummer en hiermee automatisch de BTW kunnen verleggen naar eigen land.

Hoe gaat het met de BTW voor een order / verzending buiten Europa?

De belastingdienst geeft de mogelijkheid om een order met een leveradres buiten Europa vrij te stellen van BTW. De prijzen in onze webwinkel zijn echter inclusief 21% of 9% btw. Je bestelling wordt later handmatig aangepast. Excuses voor dit ongemak. Voorwaarde is wel dat het pakket aantoonbaar verzonden wordt. Quiltboutique moet deze documenten overleggen aan de belastingdienst.

 

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Het herroepingsrecht

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@quiltboutique.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 8,50 binnen NL, maximaal 40,00 euro internationaal, zullen bedragen.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

 

    Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals stoffen, linten en verstevigers

 

==================================================

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Retouradres:

Quiltboutique

Beekjufferhof 40

2492 RD Den Haag

 

email: info@quiltboutique.nl

 

- Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende :

-de verkoop van de volgende goederen herroept/herroepen:

 

- Besteld op ………......./Ontvangen op……….....……..


 

- Naam consument: 

- Adres consument: 

- Handtekening van consument: (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

- Datum

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

 

 

© 2010 - 2024 Quiltboutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel